Свято останнього дзвоника 2020

Любі учні! Дорогі вчителі та шановні батьки!

Вітаємо вас із закінченням такого неординарного 2019/2020 навчального року! Це свято – особливе та радісне для всіх учасників освітнього процесу. Останній дзвоник сповіщає про те, що навчальний рік успішно завершився, що ви, дорогі діти, піднялися ще на одну, вищу, сходинку в своєму житті. Розпочалася чудова пора – пора відпочинку, мандрівок, зустрічей з цікавими людьми, природою.Тож бажаю вам, учні, змістовного дозвілля, подорожей та нових вражень. Але не забувайте про складну ситуацію в країні та світі, тому бережіть себе, своїх рідних - дотримуйтесь карантинних рекомендацій.

Особливо пам’ятний цей день для випускників 2020 року. Ви, шановні, прощаєтеся зі школою і вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками. Зичимо вам впевненості, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Висловлюємо щиру подяку вчителям за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість душ; батькам — за любов, віддане тепло своїх сердець, за те що ви були поруч із своїми дітьми та допомагали педагогам навчати наших спільних дітей у такий непростий час.

Шановні учні, дорогі випускники, бажаю вам успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою ваших здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин!

До зустрічі у новому навчальному році!

Свято останнього дзвоника 2020 он-лайн

Кiлькiсть переглядiв: 160