День цивільного захисту

На жаль, усталеною частиною нашого буття можна вважати наше байдуже ставлення до небезпек техногенного, природного та біологічного характеру. Змінити таку драматичну ситуацію зможе тільки все суспільство. Найважливішу місію покладено на освіту, оскільки життєво необхідно озброїти дітей знаннями, вмінням і розумінням важливості збереження власного здоров'я. Молодь повинна знати про світ небезпек, який її оточує, знати, як мінімізувати можливий ризик, жити в гармонії з собою та з природою. Одним із способів розв’язання такої багатогранної проблеми є проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності.

Протягом 16-20 квітня в Андріївській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 активно проходив Тиждень безпеки життєдіяльності та цивільного захисту,

Логічним завершенням цього тижня, з метою відпрацювання чітких та ефективних дій під час надзвичайної ситуацій 20 квітня було проведено День цивільного захисту.
Згідно з планом «Дня цивільного захисту» відбулися ряд заходів та комплексне об’єктове тренування. Результати, якого показали, що учні та персонал закладу мають знають чіткі дії при виникненні НС.

Будьте обережні та розсудливі! Нехай нікого не зачепить біда.

Кiлькiсть переглядiв: 129